Samtalsterapi

Vi är stolta att presentera

Intuitiv samtalsterapi

Oavsett vem vi är och var i livet vi befinner oss, finns det för var och en av oss en god nytta att tillåta oss tala om vad som är och vad vi bär- men, dessa ord är inte alltid lätta att finna. Många bär känslan av rädsla inför hur någon ska tolka orden vi talar eller på annat sätt beter oss. Eldsvahen HB erbjuder ett svar på detta problem i form av ett möte med en människa vem intuitvt redan känner till vad som hänt, och hur du i stunden känner inför det. Vi känner vad du behöver få sagt- och hur du känner inför att säga det. Många upplever det som en lättnad att inför en tidigare okänd människa få tala om vad som redan ligger på bordet – transparent, naket och ärligt.

Eldvahnen HBs terapuet har ingen traditionell utbildning bakom sig, men står med bakom istället mångtalet möten där en bred varitation av människor kunnat givas en ärlig kommunikation många gånger från tårar till skratt.
Vi har som företag ingen rätt att hänvisa, giva råd eller på annat sätt tillföra medicinsk handledning- utan har till mening att giva medmänniskor en stunds möte för konfrontation och där med sedan ro med sig själv.

Varmt välkommen att ta del av ytterligare information ur vår affärsplan
Eller ställ frågor till oss direkt via vår kontaktinformation

16 januari, 2019
Vhe - Samtalsterapi